ODENSE

  • Reklamespots af 10 sek. varighed. Minimum en uges booking.
  • Minimum 13.440 spots pr. uge.
  • Minimum 30 spots pr. time.
  • Skærmene er tændt fra 07.00 til 23.00, 365 dage om året.
  • Mulighed for at skifte sine budskaber fra time til time.
  • Mulighed for både at vise TV-reklamer, stillbilleder og animation.

DIGITAL OUTDOOR-REKLAME I ODENSE

Digitale Outdoor-reklamer er det hurtigst voksende annoncemedie i Danmark i øjeblikket. Det skyldes ikke mindst den udvikling der har været i både teknologier samt antallet af muligheder for at ramme de ønskede målgrupper på tværs af byer, platforme og digitale skærmpladser.

Hos Track One Digital udvikler vi os løbende og vi arbejder på at kunne tilbyde både større, flottere og flere velplacerede skærme så vi kan skræddersy det optimale tilbud i forhold til frekvens, dækningsgrad, reach mm. I dag er vores skærme udelukkende at finde på A+++-placeringer og vi kan prale af at tilbyde Skandinaviens største digitale billboard – lige her midt i Odense

Fordelen ved at benytte digitale outdoor-reklamer.

  • Outdoor-reklamer skaber høj involvering og aktiverer forbrugernes adfærd

  • Outdoor-reklamer opfattes ikke som påtrængende og forstyrrende af forbrugerne
  • Outdoor-reklamer kan ikke vælges fra af forbrugerne
  • Firmaer der benytter digitale Outdoor-reklamer opfattes af forbrugere som innovative og ”up-to date”

Digital outdoor-reklame i Odense – lidt info og statistik

Med 270 m2 er skærmen synlig på en afstand af hele 3 km. Med den størrelse skærm er det vores – og Skandinaviens – største digitale billboard. Statistikker viser at 59% af odenseanerne ser skærmene i centrum i Odense på Fisketorvet gentagende gange hver uge og at 41 % af fynboerne som minimum ser skærmene i Odense centrum på Fisketorvet 1 gang om ugen.

Generelt set viser analyser at 19% af de forbrugere der har set en outdoor-reklame har besøgt annoncørens hjemmeside inden for den seneste måned. Så høj en involveringsgrad findes ikke på andre medieplatforme, hvilket gør digitale outdoor-reklamer til et fantastisk supplement til den allerede eksisterende marketingportefølje.

BEDSTE PLACERING I ODENSE CITY

Med sine 270 kvadratmeter er skærmen i Odense en af Skandinaviens største. Den absolut største og bedste placering i Odense City. Vi taler her et varemærke for Odense by.

SKIL JER UD FRA MÆNGDEN

Påvirk forbrugerne direkte, når de er i Odense City. Skærmen er nemlig placeret ved shoppinggaderne og centralt ved Rådhuspladsen.

LIG I TOP OF MIND HOS FORBRUGERNE

Meget lave kontaktpriser, hvor du sikrer en top of mind hos forbrugerne og kan påvirke dem flere gange i løbet af en kampagne.

Potentielle antal forbrugere/reach pr. uge

Minimum visninger pr. uge

Dage om året

Kontakt os og hør om dine muligheder

Kunne du være interesseret i at få dine reklamer vist i København City, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os og høre, hvad vi kan gøre for dig.