OM

Her kan du læse lidt om, hvem vi er. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

TRACK ONE DIGITAL

HVEM ER VI?

Track One Digital er etableret i 2015 og ønsker at arbejde seriøst med udvikling af det digitale outdoormarked i Danmark.

High Impact/de største digitale skærme er en vigtig brik i den overordnede strategi om at forbinde vores annoncører med forbrugerne i det offentlige rum.

Outdoormediet er i dag et af de medier, som, forbrugerne siger, generer dem mindst, og det er en vigtig tendens at holde fast i.

Vi ønsker ikke at genere nogle forbrugere.

Derfor er full motion også et yderst vigtigt parameter, når vi snakker outdoorreklamer.

Ydermere bliver vores medarbejdere grundigt oplært i mediets muligheder, og det er et vigtigt parameter for os, at vores medarbejdere er kompetente til at indgå i en saglig og uddybende dialog med landets annoncører.

 

 

Det er essentielt, at vores medarbejdere kan relatere til de udfordringer, som annoncørerne kan sidde med i dagens Danmark.

De kreative eksperter glæder sig også over disse nye muligheder, hvor det grafiske design kan udfoldes i langt højere grad – dette baseret på filmvisninger, trailers, content m.m.

Dog forbeholder vi os retten til IKKE at vise pornografiske og racistiske budskaber, da vores etik og moral i Track One Digital ikke imødekommer disse typer af budskaber.

Dertil ønsker vi at tage et socialt og samfundsmæssigt ansvar, og takket være vores annoncører m.fl. donerer vi derfor hvert år annoncer for 1.5 mio. kr. til velgørenhedsorganisationer.

 

  • Reklamespots af 10 sek. varighed. Minimum en uges booking.
  • Minimum 13.440 spots pr. uge.
  • Minimum 30 spots pr. time.
  • Skærmene er tændt fra 07.00 til 23.00, 365 dage om året.
  • Mulighed for at skifte sine budskaber fra time til time.
  • Mulighed for både at vise TV-reklamer, stillbilleder og animation.

Potentielle antal forbrugerne/reach pr. uge

Minimum visninger pr. uge

Dage om året

Kontakt os og hør om dine muligheder

Kunne du være interesseret i at få dine reklamer vist, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os og høre, hvad vi kan gøre for dig.

Lind Hansens Vej 9,
5000 Odense C